Glen Gordon anatominen S-mutkasatulavyö, ruskea 130 cm
Glen Gordon anatominen S-mutkasatulavyö, ruskea 130 cm Glen Gordon anatominen S-mutkasatulavyö, ruskea 130 cm Glen Gordon anatominen S-mutkasatulavyö, ruskea 130 cm Glen Gordon anatominen S-mutkasatulavyö, ruskea 130 cm Glen Gordon anatominen S-mutkasatulavyö, ruskea 130 cm Glen Gordon anatominen S-mutkasatulavyö, ruskea 130 cm

Glen Gordon anatominen S-mutkasatulavyö, ruskea 130 cm

Tuotenumero 22-7-19
Tuotetta rajoitettu erä.

Laadukaan merkin koulusatulavyö anatomisella muotoilulla. Molemmissa päissä kolminkertaiset joustot.

55,00 €
Saatavuus 1 kpl

Anatominen, jämäkkä, nahkainen ruskea satulavyö Glen Gordonilta.

Kummassakin päässä kolminkertaiset, todella napakat kuminauhat ja keskellä, sekä kummallakin sivulla D-rengas apuohjien kiinnitystä varten.

Vyö on muuten hyvässä kunnossa, mutta joustojen sisäpintaan jäänyt likaa pesusta huolimatta. Paikoin väri hieman kulunut.

S-mutkavyö on oivallinen apu hevosille, joiden mahan malli vetää satulaa eteenpäin. Anatominen muotoilu ohjaa vyötä taaemmas jättäen kainaloille enemmän tilaa.

Pituus 130 cm.


Eli lyhyesti:

S-mutkavyö. Hyvä muotoilu ja laadukas merkki. Just sulle?

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933