B Vertigo B BVX Alexia softshell ratsastushousut polvigripeillä 38
B Vertigo B BVX Alexia softshell ratsastushousut polvigripeillä 38 B Vertigo B BVX Alexia softshell ratsastushousut polvigripeillä 38 B Vertigo B BVX Alexia softshell ratsastushousut polvigripeillä 38 B Vertigo B BVX Alexia softshell ratsastushousut polvigripeillä 38 B Vertigo B BVX Alexia softshell ratsastushousut polvigripeillä 38 B Vertigo B BVX Alexia softshell ratsastushousut polvigripeillä 38 B Vertigo B BVX Alexia softshell ratsastushousut polvigripeillä 38 B Vertigo B BVX Alexia softshell ratsastushousut polvigripeillä 38 B Vertigo B BVX Alexia softshell ratsastushousut polvigripeillä 38

B Vertigo B BVX Alexia softshell ratsastushousut polvigripeillä 38

Tuotenumero 21-15-73
Tuotetta rajoitettu erä.

B Vertigon laadukkaat softshell talviratsastushousut polvigripeillä ja sukkapunteilla.

45,00 €
Saatavuus 1 kpl

Laadukkaan merkin siniset talviratsastushousut softshell-kangasta.

Polvipaikat, joissa lisäksi gripit. Nilkoissa sukkapuntit. Vasemmalla taskun alla hopealangalla BVX B Vertigo-teksti, takana hopeiset vetoketjut kahdessa taskussa. Edessä 2 pientä taskua.

Koko nafti 38. Kokomerkinnät kuvassa.

Kunto hyvä muuten, mutta polvitaipeisiin on jäänyt väriä (ehkä satulasta tai saappaista) ja vasemman polvipaikan vieressä tahra. Lisäksi etuvetokejun sivusta pätkä ommelta purkaantunut. Sisäpinnassa karvoja.


Eli lyhyesti:

Laadukkaat housut talven ratsastuksiin.

Kuntoluokka B.

Paino:
800 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933