Tummanruskeat polvipaikkaiset vakosamettiset ratsastushousut 36
Tummanruskeat polvipaikkaiset vakosamettiset ratsastushousut 36 Tummanruskeat polvipaikkaiset vakosamettiset ratsastushousut 36 Tummanruskeat polvipaikkaiset vakosamettiset ratsastushousut 36 Tummanruskeat polvipaikkaiset vakosamettiset ratsastushousut 36 Tummanruskeat polvipaikkaiset vakosamettiset ratsastushousut 36

Tummanruskeat polvipaikkaiset vakosamettiset ratsastushousut 36

Tuotenumero 22-6-22
Tuotetta rajoitettu erä.

Eurostar-merkkiset, ihanat vakosamettiset ratsastushousut. Yksi vetoketjutasku edessä, sekä nilkkatarrat. Ei sukkapuntteja.

15,00 €
Saatavuus 1 kpl

Vakosamettiset Eurostar ratsastushousut. 

Hyvä kunto, ei moitittavaa.

Kokomerkintä 76, mutta lienevät sopivat kokoa 36 käyttävälle.

Vyötärön ympärys n. 66 cm, mitta haarasta alas n. 65 cm ja mitta vyötäröltä alas n. 92 cm.


Eli lyhyesti:

Jos etsit vakosamettisia ratsastushousuja, löysit ne juuri! Todella ihana tummanruskea väri. Näitä ei juurikaan löydy enää mistään, varsinkaan näin hyvässä kunnossa olevia.

Paino:
1000 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933