Jacson valkoinen koulusatulahuopa ruskeilla kanttikoristeilla FULL
Jacson valkoinen koulusatulahuopa ruskeilla kanttikoristeilla FULL Jacson valkoinen koulusatulahuopa ruskeilla kanttikoristeilla FULL Jacson valkoinen koulusatulahuopa ruskeilla kanttikoristeilla FULL Jacson valkoinen koulusatulahuopa ruskeilla kanttikoristeilla FULL Jacson valkoinen koulusatulahuopa ruskeilla kanttikoristeilla FULL

Jacson valkoinen koulusatulahuopa ruskeilla kanttikoristeilla FULL

Tuotenumero 21-1-69
Tuotetta rajoitettu erä.

Valkoinen, paksu satulahuopa, jossa sään kohdalla pehmuste.

4,00 €
Saatavuus 1 kpl

Jacson Gear valkoinen koulusatulahuopa ruskeilla koristenyöreillä.

Paksu ja aika jämäkkä. Sään kohdalla pehmuste.

Valkoinen väri ei ole aivan puhdas oikealta puolelta huopaa, ei kuitenkaan isoja likatahroja. Satulavyön kohdalla rispautumaa. Tarroissa karvoja.

Selkäsauman pituus n. 57 cm, korkeus n. 52 cm.


Eli lyhyesti:

Paksu valkoinen huopa. Voi tän kisoihinkin vielä laittaa, rispauma tuskin (ehkä?) näkyy pohkeen alta ja tahrat on aika huomaamattomia.

Kuntoluokka C.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933