Anatominen satulavyö koulusatulaan mustaa nahkaa 75 cm
Anatominen satulavyö koulusatulaan mustaa nahkaa 75 cm Anatominen satulavyö koulusatulaan mustaa nahkaa 75 cm Anatominen satulavyö koulusatulaan mustaa nahkaa 75 cm Anatominen satulavyö koulusatulaan mustaa nahkaa 75 cm Anatominen satulavyö koulusatulaan mustaa nahkaa 75 cm

Anatominen satulavyö koulusatulaan mustaa nahkaa 75 cm

Tuotenumero 22-5-6
Tuotetta rajoitettu erä.

Laadukasta, pehmeää nahkaa oleva koulusatulavyö anatomisella muotoilulla. Molemmissa päissä lyhyet yksinkertaiset joustot.

45,00 €
Saatavuus 1 kpl

Erinomaisessa kunnossa oleva nahkainen kouluvyö.

Mustaa, pehmeää nahkaa.

Mitta soljen päästä soljen päähän 76 cm, koko vyön pituus 88 cm.

Ei muuta moitittavaa, kuin toisessa päässä vastinhihnojen nahkainen ohjausremmi irronnut toisesta päästä ja reunuksissa paikoin hieman haalistumaa mustassa värisä kun tarkasti katselee.

Satulavyön merkki ei ole tiedossa.


Eli lyhyesti:

Anatominen ja ihanan pehmeä vyö hänelle, joka tarvitsee pidempää kouluvyötä. Tässä vyössä ihanan pitkästi ylös tulevat nahkaosat, joten soljet eivät paina.

Paino:
2.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933