Mattes musta asymmetric-satulavyö valkoisella karvalla 75 cm
Mattes musta asymmetric-satulavyö valkoisella karvalla 75 cm Mattes musta asymmetric-satulavyö valkoisella karvalla 75 cm Mattes musta asymmetric-satulavyö valkoisella karvalla 75 cm Mattes musta asymmetric-satulavyö valkoisella karvalla 75 cm Mattes musta asymmetric-satulavyö valkoisella karvalla 75 cm Mattes musta asymmetric-satulavyö valkoisella karvalla 75 cm Mattes musta asymmetric-satulavyö valkoisella karvalla 75 cm Mattes musta asymmetric-satulavyö valkoisella karvalla 75 cm Mattes musta asymmetric-satulavyö valkoisella karvalla 75 cm Mattes musta asymmetric-satulavyö valkoisella karvalla 75 cm

Mattes musta asymmetric-satulavyö valkoisella karvalla 75 cm

Tuotenumero 22-2-28
Tuotetta rajoitettu erä.

Laadukas satulavyö Mattesilta. Satulavyö on anatomisesti muotoiltu ja hevosta vasten on irrotettava aito lampaankarva.

65,00 €
Saatavuus 1 kpl

Matteisn asymmetric anatominen satulavyö koulusatulaan.

Keskellä D-rengas ja hyvin tilaa kainaloille.

Valkoinen lampaankarva on hevoselle miellyttävä ja pehmeä.

Soljissa jousimekanismi, joten vyö on helppo kiristää.

Satulavyö on hyvässä kunnossa muuten, mutta vastinhihnojen kohdalla hieman kulumajälkiä, 1 vastinhihnanohjain rikki (kuva) ja karva kainaloiden kohdalta hieman littaantunut. Tarroissa heinän siemeniä.

Vyö ja karva on pesty.

Miinuksena, että karva on hieman lyhyempi kuin vyö, 65 cm, eli karva ei liene alkuperäinen. Vyön tarra tulee hevosta vasten (karhea puoli), joten herkkähipiäinen tarvinnee jonkun jatkospalan tarran alle.


Eli lyhyesti:

Anatominen vyö antaa hyvin tilaa kainaloille. Laadukas satulavyö kouluhevoselle.

Kuntoluokka C.

Paino:
1000 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933