Racing Tackin pitkät takajalan hivutussuojat
Racing Tackin pitkät takajalan hivutussuojat Racing Tackin pitkät takajalan hivutussuojat Racing Tackin pitkät takajalan hivutussuojat Racing Tackin pitkät takajalan hivutussuojat Racing Tackin pitkät takajalan hivutussuojat Racing Tackin pitkät takajalan hivutussuojat

Racing Tackin pitkät takajalan hivutussuojat

Tuotenumero 22-3-5
Tuotetta rajoitettu erä.

Paljon elämää nähneet, mutta suojaavat vielä. Sisäosissa kulumaa ja paljon lyöntejä. Tuplatarrat. Alaosan nahkasolki poistunut jossain vaiheessa.

8,00 €
Saatavuus 1 kpl

Racing Tackin pitkät takasäärisuojat ilman alapalaa.

Paljon käytetyt, mutta pysyvät vielä jalassa.

Pesty mutta sisäpintaan jäänyt likaa.

Sisäosan neopreenit kuluneet, paljon hivutusjälkiä.


Eli lyhyesti:

Suojaa hevosesi takasääret hivutuksilta näillä suojilla. Eihän nää mitkään missi-suojat enää oo, mutta kyllä nää asiansa ajaa!

Paino:
800 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933