Ruokinnan konsultaatio
Ruokinnan konsultaatio

Ruokinnan konsultaatio

Onko hevosellasi ongelmia ruokinnan suhteen? Ehkä hiekkataustaa, mahahaavaa tai IBD? Ruokinnan konsultaatiossa autan sinua näiden haasteiden kanssa.

30,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 39 kpl

Millaista heinää minun hevoseni tarvitsisi talveksi?

Kannattaako ostaa rypsiä, soijaa vai täysrehutiivistettä?

Mikä olisi kustannustehokas ADE-vitamiini koko tallin porukalle?


Ruokinnan konsultaatio on erinomainen vaihtoehto, jos pohdit hevosesi ruokinnallisia haasteita.


Ruokinnan konsultaation avulla pohdimme yhdessä mahdollisia vaihtoehtoja ruokintaan ja hevosen yleisen hyvinvoinnin lisäämiseen niiden resurssien avulla, joita sinulla on käytössäsi.


Mukaan on hyvä ottaa eläinlääkäri tarvittaessa jo aikaisessa vaiheessa, jotta hevosen terveydellinen tila saadaan selvitettyä. Konsultaation avulla pyritään etsimään keinoja tukea hevosen hyvinvointia sekä ruokinnallisesti, että mahdollisesti muilla vinkeillä ja ideoilla.


Konsultaatiopalvelun ja tietotaitonsa sinun käyttöösi tarjoaa AMK hevostalousagrologi, ratsastuksenohjaaja, II tason Centered Riding ohjaaja ja hevostalousyrittäjä Jutta Kolehmainen. Kokemusta hevosten ruokinnan suunnittelusta vuodesta 2004 alkaen. Käytännön talliarjen pyörittämisestä kokemusta isommista ja pienemmistä talleista vuodesta 2003 alkaen ja kokemusta eri tyyppisistä ruokinnan haasteista käytännön tasolla useiden hevosten osalta.


Valitse itsellesi sopiva konsultaation laajuus alasvetovalikosta. 30 minuutin aikana ehditään hyvin kartoittaa tilannetta ja etsiä ratkaisua. Jos ongelmasi on monimutkaisempi, varaa pidempi aika.


Tämä tuote toimitetaan digitaalisena ja muokataan jokaiselle asiakkaalle sopivaksi. Näin ollen tuotteella ei ole palautusoikeutta.


Ostettuasi tuotteen, laita kuvaus haasteistasi sähköpostilla osoitteeseen ihaastus@toisenkavionkauppa.fi tai soita 050 5576 933, niin pohditaan yhdessä ratkaisuja!


HUOMIOITHAN, että ruokinnan konsultaatio ei korvaa eläinlääkärin suorittamaa tutkimusta ja diagnoosin tekoa, vaan ainoastaan tukee hevosen hyvinvointia omalta osaltaan!

Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933