Ruokinnan konsultaatio
Ruokinnan konsultaatio

Ruokinnan konsultaatio

Onko hevosellasi ongelmia ruokinnan suhteen? Ehkä hiekkataustaa, mahahaavaa tai IBD? Ruokinnan konsultaatiossa autan sinua näiden haasteiden kanssa.

20,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 14 kpl

Ruokinnan konsultaatio on erinomainen vaihtoehto, jos pohdit hevosesi ruokinnallisia haasteita.

Välillä sitä sokeutuu oman hevosensa voinnin suhteen, kun näkee sitä päivittäin, mutta näkee sen voivan jollain tavalla huonosti.

Ruokinnan konsultaation avulla pohdimme yhdessä mahdollisia vaihtoehtoja ruokintaan ja hevosen yleisen hyvinvoinnin lisäämiseen niiden resurssien avulla, joita sinulla on käytössäsi.

Mukaan on hyvä ottaa eläinlääkäri jo aikaisessa vaiheessa, jotta hevosen terveydellinen tila saadaan selvitettyä. Konsultaation avulla pyritään etsimään keinoja tukea hevosen hyvinvointia sekä ruokinnallisesti, että mahdollisesti muilla vinkeillä ja ideoilla.


Konsultaatiopalvelun ja tietotaitonsa sinun käyttöösi tarjoaa AMK hevostalousagrologi, ratsastuksenohjaaja, II tason Centered Riding ohjaaja ja hevostalousyrittäjä Jutta Kolehmainen. Kokemusta hevosten ruokinnan suunnittelusta vuodesta 2004 alkaen. Käytännön talliarjen pyörittämisestä kokemusta isommista ja pienemmistä talleista vuodesta 2003 alkaen ja kokemusta eri tyyppisistä ruokinnan haasteista käytännön tasolla useiden hevosten osalta.


Valitse itsellesi sopiva konsultaation laajuus alasvetovalikosta.


Tämä tuote toimitetaan digitaalisena ja muokataan jokaiselle asiakkaalle sopivaksi. Näin ollen tuotteella ei ole palautusoikeutta.


Ostettuasi tuotteen, laita kuvaus haasteistasi sähköpostilla osoitteeseen ihaastus@toisenkavionkauppa.fi tai soita 050 5576 933, niin pohditaan yhdessä ratkaisuja!


HUOMIOITHAN, että ruokinnan konsultaatio ei korvaa eläinlääkärin suorittamaa tutkimusta ja diagnoosin tekoa, vvaan ainoastaan tukee hevosen hyvinvointia omalta osaltaan!

Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933