UUSI ruskea Pagony ihottumaloimi 85/95 cm
UUSI ruskea Pagony ihottumaloimi 85/95 cm UUSI ruskea Pagony ihottumaloimi 85/95 cm UUSI ruskea Pagony ihottumaloimi 85/95 cm

UUSI ruskea Pagony ihottumaloimi 85/95 cm

Tuotenumero 21-10-173
Tuotetta rajoitettu erä.

Ruskea ihottumaloimi mahaosuudella. Materiaali melko ohutta, joten miellyttävä päällä kesäkuumalla. Ei sisällä päähuppua.

60,00 €
Saatavuus 4 kpl

Uusi ihottumaloimi. Ei ole otettu edes pois paketistaan. Pagony-merkkinen.

Loimi suojaa kesäihottumahevosta hyvin leveän mahakappaleen ja napakoiden jalkaremmien ansiosta.

Loimi ei sisällä huppua tai muita lisävarusteita.

Kokomerkintä jostain syystä 135 cm, mutta selkämitta 88 cm, kaulan pituus 65 cm ja häntäläppä 35 cm. Melko isoa mallia, joten vastannee 85/95 cm loimea.Eli lyhyesti:

Mekaaninen sujaus on tärkeää ihottumahevoselle. Tässä suht edullinen vaihtoehto, koska näitä kuitenkin hajoaa hevosen hangatessa enemmän tai vähemmän. Huolehdi myös muusta suojaamisesta ja ötökkäkarkotteista.

Kuntoluokka A.

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933