UUSI Globus musta martingaali, kullan väriset metalliosat FULL
UUSI Globus musta martingaali, kullan väriset metalliosat FULL UUSI Globus musta martingaali, kullan väriset metalliosat FULL UUSI Globus musta martingaali, kullan väriset metalliosat FULL UUSI Globus musta martingaali, kullan väriset metalliosat FULL

UUSI Globus musta martingaali, kullan väriset metalliosat FULL

Tuotenumero 22-7-6
Tuotetta rajoitettu erä.

Mustaa nahkaa oleva martingaali kumisella stopparilla ja kullan väärisillä renkailla, sekä soljilla.

20,00 €
Saatavuus 1 kpl

Uusi Globus mustaa nahkaa oleva martingaali.

Ohjiin tulevien remmien pituus n. 34 cm, kaulan ympäri tulevan remmin pituus max 130 cm ja etujalkojen väliin tulevaan remmiin saa tehtyä lisäreikiä tarvittaessa, jos jää liian pitkäksi.


Eli lyhyesti:

Uusi martingaali esteille, maastoon tai sileälle, jos hevonen sellaisen tarvitsee. Ihanat kultaiset soljet ja stoppari jo valmiina.

Paino:
400 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933