Tummansininen pehmo fleecepaita korkealla kauluksella 152 cm
Tummansininen pehmo fleecepaita korkealla kauluksella 152 cm Tummansininen pehmo fleecepaita korkealla kauluksella 152 cm Tummansininen pehmo fleecepaita korkealla kauluksella 152 cm Tummansininen pehmo fleecepaita korkealla kauluksella 152 cm Tummansininen pehmo fleecepaita korkealla kauluksella 152 cm

Tummansininen pehmo fleecepaita korkealla kauluksella 152 cm

Tuotenumero 21-11-104
Tuotetta rajoitettu erä.

Ihanan lämmin, korkeakauluksinen fleece tallille, ratsaille ja vaikka kouluunkin.

7,00 €
Saatavuus 1 kpl

Flags & Cap-merkkinen tummansininen fleecepaita vetoketjulla ja korkealla kauluksella. Erittäin pehmeää fleeceä, jopa hieman teddykangasmainen pinta.

Edessä 2 vetoketjutaskua, kaula.aukossa kivat kiristysnyörit ja kyljissä kevyttä toppakangasta. Hieman tyköistuva malli.

Vetoketjut hopean väriset, ompeleet harmaat.

Pitkät hihat ja kauluksessa mustaa tekoturkista.

Erinomaisessa kunnossa, vähän käytetty.

Livenä tummansininen, valo haalistaa hieman kuvissa väriä.Eli lyhyesti:

Ihanan lämmin fleece tallille pienelle heppaihmiselle. Menee tytöille ja pojille. Tämä on niin siisti, että käy myös kouluun tai vapaa-aikaan.

Paino:
400 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933