LeMieux vaaleansininen koulusatulahuopa FULL
LeMieux vaaleansininen koulusatulahuopa FULL LeMieux vaaleansininen koulusatulahuopa FULL LeMieux vaaleansininen koulusatulahuopa FULL LeMieux vaaleansininen koulusatulahuopa FULL

LeMieux vaaleansininen koulusatulahuopa FULL

Tuotenumero 22-5-1
Tuotetta rajoitettu erä.

Vaaleansininen, hyvin muotoiltu satulahuopa. Laadukas huopa, jossa sisäpinta teknistä materiaalia. Lyhyet kiinnitykset satulan D-lenkkeihin.

25,00 €
Saatavuus 1 kpl

Merkki-satulahuopa, eli LeMieux vaaleansininen neliöhuopa koulusatulaan.

Huopa on ok kunnossa, kuitenkin selkeästi käytetty. Kanttinauhat nukkaantuneet.

Hieman mokkamainen ulkopinta, tarra kiinnitykset satulan D-renkaisiin ja sisäpinta hikeä hevosesta pois siirtävää kangasta. Hyvä leikkaus sään kohdalla.

Huopa ei ole niin jämäkkä kuin uudet LeMieuxit, lienee vanhempaa mallistoa.

Selkäsauman pituus n. 54 cm, korkeus n. 50 cm. 


Eli lyhyesti:

Vaaleansinistä kaipaavalle kiva merkkihuopa. Istuu hyvin heposen selkään. Ei enää uudenkarhea, mutta laatu on aina laatua.


Paino:
1000 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933