Mountain Horse turvajalustimet kumeineen 12 cm
Mountain Horse turvajalustimet kumeineen 12 cm Mountain Horse turvajalustimet kumeineen 12 cm Mountain Horse turvajalustimet kumeineen 12 cm Mountain Horse turvajalustimet kumeineen 12 cm

Mountain Horse turvajalustimet kumeineen 12 cm

Tuotenumero 22-7-77
Tuotetta rajoitettu erä.

Hyvässä kunnossa olevat laatujalustimet Mountain Horselta. Nerokas turvasysteemi.

55,00 €
Saatavuus 1 kpl

Nerokas turvamekanismi laadukkaissa Mountain Horsen turvajalustimissa. Jalustimen sivulla oleva ontto kumi aukeaa ratsastajan pudotessa. Lisäksi jalustinkumeissa urat Mountain Horsen saappaita varten, toki toimivat hyvin myös normaalipohjaisilla saappailla ja kengillä.

Erittäin painavat ja jämäkät jalustimet, kestävä turvamekanismi.

Jalustinkumeissa paljon kulutuspintaa jäljellä, hieman pinttynyttä likaa jalustimien pohjassa ja kumien urissa.


Eli lyhyesti:

Laatua ja turvallisuutta ratsaille. Sama turvamekanismi kuin kumilenkkijalustimissa, mut onhan nää aika paljon tyylikkäämmät!

Kuntoluokka B.

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933