Thermo Master ulkotoppaloimi ja kaulakappale n. 200 g täyte 165 cm
Thermo Master ulkotoppaloimi ja kaulakappale n. 200 g täyte 165 cm Thermo Master ulkotoppaloimi ja kaulakappale n. 200 g täyte 165 cm Thermo Master ulkotoppaloimi ja kaulakappale n. 200 g täyte 165 cm Thermo Master ulkotoppaloimi ja kaulakappale n. 200 g täyte 165 cm Thermo Master ulkotoppaloimi ja kaulakappale n. 200 g täyte 165 cm Thermo Master ulkotoppaloimi ja kaulakappale n. 200 g täyte 165 cm Thermo Master ulkotoppaloimi ja kaulakappale n. 200 g täyte 165 cm Thermo Master ulkotoppaloimi ja kaulakappale n. 200 g täyte 165 cm Thermo Master ulkotoppaloimi ja kaulakappale n. 200 g täyte 165 cm Thermo Master ulkotoppaloimi ja kaulakappale n. 200 g täyte 165 cm Thermo Master ulkotoppaloimi ja kaulakappale n. 200 g täyte 165 cm Thermo Master ulkotoppaloimi ja kaulakappale n. 200 g täyte 165 cm

Thermo Master ulkotoppaloimi ja kaulakappale n. 200 g täyte 165 cm

Tuotenumero 21-10-160
Tuotetta rajoitettu erä.

Ulkotoppaloimi irrotettavalla kaulakappaleella. Edessä 2 solkea, mahan alla ristivyöt ja takana jalkaremmit.

49,00 €
Saatavuus 1 kpl

Thermo Master ulkotopplaoimi ja irrotettava kaulapala. Loimi ja kaulapala eivät ole saman väriset, myös loimen häntäläppä on eri värisestä loimesta.

Loimen paksuus lienee ainkin 200 g.

Loimen ja kaulapalan sisäpinta jotain puuvillakangasta, kaulapalassa harjan kohdalla liukas vuori. 

Kaulapala lienee käyttämätön, ainakin kunnoltaan se on erinomainen. Liinnitys loimeen pikalukoilla. Pikalukot myös kaulan alla.

Loimi on ok kunnossa, mutta ei ole pesty, joten jotain likaa löytyy. Ainakin toisessa jalkaremmissä lantaa. Metalliosiin tullut ruostetta.

Vedenpitävyydestä ei ole 100 % varmuutta, sillä loimi on kuitenkin käytetty ja 2 reikää paikattu jossain vaiheessa. Ei ole kyllästetty.

Selkäsauman pituus loimessa 165 cm, kaulakappaleen kokomerkintä cob, mutta lienee isompi kyllä. Niskan pituus kaulapalassa n. 90 cm, ympärysmitta ylemmän kiinnityksen kohdalta n. 120 cm.


Eli lyhyesti:

Muhkeahko loimi pakkaskeleihin. Kiva kun saa kaulakappaleen pois lämpiminä päivinä tai auringonpaisteessa.

Paino:
5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933