Mustat jännesuojat tarrasoljilla pienehkö FULL
Mustat jännesuojat tarrasoljilla pienehkö FULL Mustat jännesuojat tarrasoljilla pienehkö FULL Mustat jännesuojat tarrasoljilla pienehkö FULL Mustat jännesuojat tarrasoljilla pienehkö FULL Mustat jännesuojat tarrasoljilla pienehkö FULL

Mustat jännesuojat tarrasoljilla pienehkö FULL

Tuotenumero 22-4-29
Tuotetta rajoitettu erä.

Olympic-merkkiset jännesuojat kahdella tarrasoljella. Melko paljon käytetyt.

4,00 €
Saatavuus 1 kpl

Perus jännesuojat.

Kokomerkintä cob, mutta ennemmin pienehkö full. Pituus takaa 22 cm.

Alemmat tarrat vaihdettu jossain vaiheessa. Neopreenin reunat rispaantuneet ja pesusta huolimatta jäänyt likaa sisäpintaan.Eli lyhyesti:

Ihan tavalliset jännesuojat. Ei mitään luxusta tai glamouria. Näiden tarkoitus on suojata hevosen jalkoja, ei hurmata katsojia.

Kuntoluokka D.

Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933