Viininpunainen highneck ulkotoppaloimi n. 200 g + kaulapala 135 cm
Viininpunainen highneck ulkotoppaloimi n. 200 g + kaulapala 135 cm Viininpunainen highneck ulkotoppaloimi n. 200 g + kaulapala 135 cm Viininpunainen highneck ulkotoppaloimi n. 200 g + kaulapala 135 cm Viininpunainen highneck ulkotoppaloimi n. 200 g + kaulapala 135 cm Viininpunainen highneck ulkotoppaloimi n. 200 g + kaulapala 135 cm Viininpunainen highneck ulkotoppaloimi n. 200 g + kaulapala 135 cm Viininpunainen highneck ulkotoppaloimi n. 200 g + kaulapala 135 cm Viininpunainen highneck ulkotoppaloimi n. 200 g + kaulapala 135 cm Viininpunainen highneck ulkotoppaloimi n. 200 g + kaulapala 135 cm Viininpunainen highneck ulkotoppaloimi n. 200 g + kaulapala 135 cm Viininpunainen highneck ulkotoppaloimi n. 200 g + kaulapala 135 cm

Viininpunainen highneck ulkotoppaloimi n. 200 g + kaulapala 135 cm

Tuotetta rajoitettu erä.

Valjas-kolmion paksuhko ulkotoppaloimi. Loimessa highneck-leikkaus ja loimeen kuuluu myös irrotettava kaulapala.

60,00 €
Saatavuus 1 kpl

Hyvässä kunnossa oleva ulkotoppaloimi. Erikoisuutena loimessa highneck leikkaus ja irrotettava kaulapala.

Edessä 2 pikalukkoa, ristivyöt ja hännän alla naru. Paikat jalkaremmeille.

Kaulakappale kiinnitetään loimeen kahdella tuplatarralla. Kaulapalassa 3 tarraa kaulan alla. Molempien paksuus arviolta 200 g.

Koko 135 cm, mutta melko reilua kokoa.

Vedenpitävyydestä ei ole tietoa, koska loimi on käytetty. Loimi on pesty, muttei kyllästetty. Pintaan jäänyt silti paikoin jotain rantuja. Loimi on kuitenkin hyvässä kunnossa, joten pitänee vettä. Etulukoissa ruostetta.


Eli lyhyesti:

Tosi kivan oloinen ulkoloimi mukavalla paksuudella. Jos itsellä olisi tämän kokoinen hevonen, ostaisin tän heti!

Paino:
4.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933