UUDET mustat kankiohjat pyörönahkaa hopeisilla piilosoljilla FULL
UUDET mustat kankiohjat pyörönahkaa hopeisilla piilosoljilla FULL UUDET mustat kankiohjat pyörönahkaa hopeisilla piilosoljilla FULL UUDET mustat kankiohjat pyörönahkaa hopeisilla piilosoljilla FULL UUDET mustat kankiohjat pyörönahkaa hopeisilla piilosoljilla FULL

UUDET mustat kankiohjat pyörönahkaa hopeisilla piilosoljilla FULL

Tuotenumero 21-15-47
Tuotetta rajoitettu erä.

Käyttämättömät upeat kankiohjat mustaa nahkaa. Hevosen päädyssä pyörönahkaa ja hopeiset soljet, ratsastajan käteen tulee normaali kapea nahkaohja.

30,00 €
Saatavuus 1 kpl

Mustaa pyörönahkaa olevat kankiohjat. Toisessa päässä "leiffi" jonka avulla ohjia voi lyhentää tarvittaessa niin, etteivät ne roiku pitkinä kaulalla.

Kokonaispituus 280 cm.


Eli lyhyesti:

Kauniit ja sirot nahkaohjat kankikuolaimiin tai vaikka ihan niveliinkin.

Paino:
300 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933