HV Polo harjalaukku, pinkki-ruskea kultaisilla koristeilla
HV Polo harjalaukku, pinkki-ruskea kultaisilla koristeilla HV Polo harjalaukku, pinkki-ruskea kultaisilla koristeilla HV Polo harjalaukku, pinkki-ruskea kultaisilla koristeilla HV Polo harjalaukku, pinkki-ruskea kultaisilla koristeilla HV Polo harjalaukku, pinkki-ruskea kultaisilla koristeilla HV Polo harjalaukku, pinkki-ruskea kultaisilla koristeilla HV Polo harjalaukku, pinkki-ruskea kultaisilla koristeilla HV Polo harjalaukku, pinkki-ruskea kultaisilla koristeilla HV Polo harjalaukku, pinkki-ruskea kultaisilla koristeilla

HV Polo harjalaukku, pinkki-ruskea kultaisilla koristeilla

Tuotenumero 21-15-36
Tuotetta rajoitettu erä.

Upea lähes uudenveroinen hoitolaukku hevosen harjoille tai vaikka kisoihin mukaan otettavaksi. Lyhyet kahvat ja 1 pitkä kantokahva. Monta pientä taskua.

25,00 €
Saatavuus 1 kpl

Aivan ihanan värinen harjakassi, joka ei uudelle häpeä. Saattaa jopa olla käyttämätön. Pohjassa kuitenkin joku likatahra.

Pinkki-ruskea väri ja kultaisia yksityiskohtia. Kaikki metalliosat kullan väriset.

Ulkopuolella 4 pienempää taskua ja 1 iso, sisäpuolella 2 pienempää taskua ja 1 vetoketjullinen tasku.


Eli lyhyesti:

Jos etsit upeaa harjakassia, löysit sen juuri nyt!

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933