UUDET ruskeat Micklem multibridle kuolaimettomat osat COB
UUDET ruskeat Micklem multibridle kuolaimettomat osat COB UUDET ruskeat Micklem multibridle kuolaimettomat osat COB UUDET ruskeat Micklem multibridle kuolaimettomat osat COB UUDET ruskeat Micklem multibridle kuolaimettomat osat COB UUDET ruskeat Micklem multibridle kuolaimettomat osat COB UUDET ruskeat Micklem multibridle kuolaimettomat osat COB

UUDET ruskeat Micklem multibridle kuolaimettomat osat COB

Tuotenumero 21-21-3
Tuotetta rajoitettu erä.

Ruskeat Micklem Multibridleen kuuluvat kuolaimettomien suitsien osat. Toinen on ns. crossunder ja toinen tulee leuan alle.

22,00 €
Saatavuus 1 kpl

Uudet ja laadukkaat Micklem-suitsien osat, joilla muutat suitsesi näppärästi kuolaimettomiksi.

Pitkä kankainen hihna pujotetaan niskahihnassa olevan lenkin läpi, leuan alta ristiin ja turpaosan D-renkaasta (sisältä ulospäin) läpi. Sen jälkeen siihen kiinnitetään ohja. Sama toiselta puolelta.

Lyhyt nahkainen osa asennetaan hevosen leuan alle ja päädyt pujotetaan turpaosan D-renkaista (sisältä ulospäin). Tämän jälkeen kiinnitetään ohjat.

Voiit käyttää kumpaa lisäosaa tahansa, ei molempia yhtä aikaa. Lisää ohjeita löydät: http://www.williammicklem.com/micklem-multibridle.html

Eli lyhyesti:

Irto-osat, joilla muutat suitsesi näppärästi kahdeksi eri kuolaimettomaksi vaihtoehdoksi. Näppärää eikö totta!

Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933