Mustat kumiputsit tarroilla, koko XL
Mustat kumiputsit tarroilla, koko XL Mustat kumiputsit tarroilla, koko XL Mustat kumiputsit tarroilla, koko XL Mustat kumiputsit tarroilla, koko XL

Mustat kumiputsit tarroilla, koko XL

Tuotenumero 21-16-20
Tuotetta rajoitettu erä.

Mustat putsit tuplatarroilla. Käyttökelpoiset.

3,00 €
Saatavuus 1 kpl

Käytetyt putsit.

Toisen putsin päällitarra kulunut ja siinä on reikä. Pysyy vielä kiinni. Lisäksi putsissa on hokinreikä. Toinen putsi paremmassa kunnossa.

Halkaisija alareunasta n. 15 cm, yläreunassa halkaisija n. 8,5 cm, korkeus n. 10 cm.


Eli lyhyesti:

Käyttökelpoiset kumiset putsit tarroilla. Ei kaupata uudenveroisina, mutta kyllä nää vielä jalassa pysyy x aikaa ja suojaa. Ainakin toinen, joka on ihan ookoo kuosissa.

Paino:
300 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933