Sinivalkoruudullinen sisätoppaloimi, n. 300 g 140 cm
Sinivalkoruudullinen sisätoppaloimi, n. 300 g 140 cm Sinivalkoruudullinen sisätoppaloimi, n. 300 g 140 cm Sinivalkoruudullinen sisätoppaloimi, n. 300 g 140 cm Sinivalkoruudullinen sisätoppaloimi, n. 300 g 140 cm Sinivalkoruudullinen sisätoppaloimi, n. 300 g 140 cm Sinivalkoruudullinen sisätoppaloimi, n. 300 g 140 cm

Sinivalkoruudullinen sisätoppaloimi, n. 300 g 140 cm

Tuotenumero 21-10-144
Tuotetta rajoitettu erä.

Sinivalkoruudullinen sisätoppaloimi 900 D jämäkällä päällikankaalla ja n. 300 g täytteellä.

25,00 €
Saatavuus 1 kpl

Kiva ruudullinen, merkitön sisätoppaloimi 140 cm.

Edessä 2 solkea, 1 kpl piilomahavöitä mahan alla, hännän alla paikka remmille. Puuvillakangas hevosta vasten ja ulkopinta kestävää 900 D kangasta.

Loimi on muuten hyvässä kunnossa, mutta kyljessä joku pissaläikkä tmv. Loimea EI ole pesty, joten haisee hevoselle (ja hiukan sille pissallekin). 

Toppaus n. 300 g, alkuperäistä paksuutta ei ole mainittu.


Eli lyhyesti:

Ihanan muhkea ja taatusti lämmin talliloimi pienelle hepalle. Kokomerkintä 135 cm, mutta selkäsauma n. 140 cm. Pesu jää uudelle omistajalle, jos haluaa putipuhtaan loimen.

Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933