Rain Buster ulkotoppaloimi ja kaulakappale 100 g täytteellä 165 cm
Rain Buster ulkotoppaloimi ja kaulakappale 100 g täytteellä 165 cm Rain Buster ulkotoppaloimi ja kaulakappale 100 g täytteellä 165 cm Rain Buster ulkotoppaloimi ja kaulakappale 100 g täytteellä 165 cm Rain Buster ulkotoppaloimi ja kaulakappale 100 g täytteellä 165 cm Rain Buster ulkotoppaloimi ja kaulakappale 100 g täytteellä 165 cm

Rain Buster ulkotoppaloimi ja kaulakappale 100 g täytteellä 165 cm

Tuotenumero 21-20-11
Tuotetta rajoitettu erä.

Ulkotoppaloimi irrotettavalla kaulakappaleella. Edessä pikalukot, mahan alla ristivyöt ja takana hännän alla naru.

50,00 €
Saatavuus 1 kpl

Rainbuster vihreä 100 g ulkotoppaloimi irrotettavalla kaulapalalla (tarrakiinnitys). Myös kaulapalan toppaus on 100 g. Molemmissa liukas sisäpinta.

Loimi on oikein hyvässä kunnossa, mutta ei ole pesty, joten jotain likaa löytyy. Metalliosiin tullut kuitenkin ruostetta.

Vedenpitävyydestä ei ole 100 % varmuutta, sillä loimi on kuitenkin käytetty. Koska kunto on hyvä, luulisin että pitänee sadetta. Ei ole kyllästetty.

Kokomerkintä 155 cm, mutta selkäsauman pituus 165 cm


Eli lyhyesti:

Kevyt ulkotoppis kaulapalalla. Kiva väri, joten sopii tammalle, ruunalle tai orille.

Kuntoluokka B.

Paino:
4.8 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933