Ruskea Best On Horse fleeceloimi 165 cm
Ruskea Best On Horse fleeceloimi 165 cm Ruskea Best On Horse fleeceloimi 165 cm Ruskea Best On Horse fleeceloimi 165 cm Ruskea Best On Horse fleeceloimi 165 cm

Ruskea Best On Horse fleeceloimi 165 cm

Tuotenumero 22-4-86
Tuotetta rajoitettu erä.

Perus fleeceloimi ns. kolmipistekiinnityksellä ja ristivöillä. Paljon käytetty.

10,00 €
Saatavuus 1 kpl

Best On Horse-merkkinen fleeceloimi. Edessä ns. kolmipistekiinnitys, eli tulee lomittain etuosasta kiinni ja istuu siksi napakasti edestä. Ristivyöt ja takana pakat jalkaremmeille. Remmit eivät tuli loimen mukana, ei myöskään häntäremmiä.

Loimi on paljon käytetty. Joitain korjattuja kohtia ja helmassa muutama korjaamaton kohta. Fleece jonkun verran nukkaantunut ja metalliosissa ruostetta.

Oivallinen loimi kuitenkin kuivaukseen, lämmmikkeeksi ja kuljetukseen.Eli lyhyesti:

Perus fleeceloimi. Toi kolmipistekiinnitys on kiva.

Kuntoluokka C-D.

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933