Treadstone tummansininen ulkotoppaloimi, 155 cm
Treadstone tummansininen ulkotoppaloimi, 155 cm Treadstone tummansininen ulkotoppaloimi, 155 cm Treadstone tummansininen ulkotoppaloimi, 155 cm Treadstone tummansininen ulkotoppaloimi, 155 cm Treadstone tummansininen ulkotoppaloimi, 155 cm Treadstone tummansininen ulkotoppaloimi, 155 cm

Treadstone tummansininen ulkotoppaloimi, 155 cm

Tuotenumero 21-6-39
Tuotetta rajoitettu erä.

Tumman sininen ulkotoppis, toppaus lienee 200 g .

32,00 €
Saatavuus 1 kpl

Tummansininen Treadstone ulkotoppaloimi.

Edessä 2 pikalukkoa, ristivyöt mahan alla, hännän alla remmi. Solkikiinnityspaikka kaulapalalle sään kohdalla. Liukas sisäpinta. Ei mahdollisuutta jalkaremmeille. Sellaiset on ilmeisesti kuitenkin joskus ollut, toisen puolen D-rengas poistunut jossain vaiheessa matkasta.

Käytetty ja korjattu joskus erikoisesti rautalangalla toinen etusolki, joten sitä ei saa säädettyä. Toisen etusoljen lukko on myös joskus hajonnut ja korvattu toisenlaisella. Häntäläppä tässä on ehkä joskus ollut.

Pesty, ei kyllästetty, joten vedenpitävyydestä ei ole varmuutta. Kannattanee kyllästää. Sisäpintaan jäänyt huuhtelurantuja. Nukkkaa etukiinnityksen tarrassa.


Eli lyhyesti:

Kivan paksuinen ulkotoppis liukkaalla vuorella. Ei ihan pakasta vedetty, mutta kyllähän tää ihan lämppin pomppa talveen on.

Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933