Back On Track mustat kuljetussuojat 4 kpl FULL
Back On Track mustat kuljetussuojat 4 kpl FULL Back On Track mustat kuljetussuojat 4 kpl FULL Back On Track mustat kuljetussuojat 4 kpl FULL Back On Track mustat kuljetussuojat 4 kpl FULL Back On Track mustat kuljetussuojat 4 kpl FULL Back On Track mustat kuljetussuojat 4 kpl FULL Back On Track mustat kuljetussuojat 4 kpl FULL

Back On Track mustat kuljetussuojat 4 kpl FULL

Tuotenumero 21-14-4
Tuotetta rajoitettu erä.

Back On Trackin käytetyt kuljetussuojat. Sisus fleeceä, alaosassa kovike ulkopuolella, sisäpinta alaosasta liukasta kangasta.

75,00 €
Saatavuus 1 kpl

Back On Trackin mustat kokopitkät kuljetussuojat tarroilla.

Yhdessä suojassa uusittu alimmat tarrat ja kaikkien suojien alaosan kovikkeessa ompeleita ratkennut ja kovikkeet hieman kärsineet. Yhtä suojaa korjattu alaosasta.

Suojat ovat pestyt, mutta sisäpintaan jäänyt karvoja ja jotain likaa, ulkopinta tarrojen kohdalta hieman nukkamainen paikoittain.

Tarroissa hyvä pito.


Eli lyhyesti:

Jos haluat lämmittää hevosesi jalkoja kuljetuksessa samalla suojaten ne yli etupolven ja kintereen, löysit juuri etsimäsi.

Kuntoluokka C-D.

Paino:
3 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933