Viininpunainen kouluhuopa ja pinteli setti hopeakoristeilla FULL
Viininpunainen kouluhuopa ja pinteli setti hopeakoristeilla FULL Viininpunainen kouluhuopa ja pinteli setti hopeakoristeilla FULL Viininpunainen kouluhuopa ja pinteli setti hopeakoristeilla FULL Viininpunainen kouluhuopa ja pinteli setti hopeakoristeilla FULL Viininpunainen kouluhuopa ja pinteli setti hopeakoristeilla FULL Viininpunainen kouluhuopa ja pinteli setti hopeakoristeilla FULL Viininpunainen kouluhuopa ja pinteli setti hopeakoristeilla FULL

Viininpunainen kouluhuopa ja pinteli setti hopeakoristeilla FULL

Tuotenumero 21-15-25
Tuotetta rajoitettu erä.

Viininpunaiset yhdistelmäpintelit ja saman värinen kouluhuopa ihanilla hopeisilla koristenyöreillä. settinä.

30,00 €
Saatavuus 1 kpl

Ihana viininpunainen setti johon kuuluu Hööksin satulahuopa logolla, sekä 4 kpl Showmaster-merkkisiä yhdistelmäpinteleitä. Pinteleissä fleece- ja jousto-osa.

Sään kohdalla kiva leikkaus huovassa. Huopa on pehmeä ja hevosta vasten puuvillaa.

Pintelit ja huopa ovat käytettyjä. Huopa on hyvässä kunnossa muuten, mutta satulasta jäänyt hieman mustaa ja sisäpinnassa paljon karvoja. Pintelit lienevät hyvin vähän käytetyt, niitä ei ole pesty, koska ovat sen verran siistit.

Satulahuovan selkäsauman pituus n. 58 cm, huovan korkeus n. 55 cm.Eli lyhyesti:

Hyvin yhteen mätsäävät huopa ja pintelit. Hillitty ja hallittu, mutta kaunis hopeanyöri, joka tuo hiukan luksusta settiin.

Paino:
1700 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933