Valkoinen kouluhuopa ja pinteli setti blingeillä FULL
Valkoinen kouluhuopa ja pinteli setti blingeillä FULL Valkoinen kouluhuopa ja pinteli setti blingeillä FULL Valkoinen kouluhuopa ja pinteli setti blingeillä FULL Valkoinen kouluhuopa ja pinteli setti blingeillä FULL Valkoinen kouluhuopa ja pinteli setti blingeillä FULL Valkoinen kouluhuopa ja pinteli setti blingeillä FULL

Valkoinen kouluhuopa ja pinteli setti blingeillä FULL

Tuotenumero 21-15-21
Tuotetta rajoitettu erä.

2 kpl Horzen yhdistelmäpinteleitä timanteilla ja JH Collectionin valkoinen kouluhuopa myöskin timanteilla.

25,00 €
Saatavuus 1 kpl

Kaunis kisasetti setti johon kuuluu JH Collectionin satulahuopa timanttiketjulla reunoissa, sekä 2 kpl Horzen yhdistelmäpinteleitä joissa on timantteja tarroissa.

Huopa on ryhdikäs ja siinä on kiva leikkaus sään kohdalla. Oikein hyvässä kunnossa, mutta satulasta jäänyt mustaa satulavyön kohdalle. Vasemmalla puolella tarrapinta ("pehmeä puoli" tarrasta), johon voi kiinnittää tarrallisen kisanumeron.

Pintelit ovat suht siistissä kunnossa, muutama joustolanka purkautunut.

Satulahuovan selkäsauman pituus n. 61 cm, huovan korkeus n. 56 cm, eli menee myös 18 tuuman satulaan.Eli lyhyesti:

Upea kisasetti blingeillä. Ihanat!

Paino:
1700 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933