Vaaleanpunainen kouluhuopa ja pinteli setti FULL
Vaaleanpunainen kouluhuopa ja pinteli setti FULL Vaaleanpunainen kouluhuopa ja pinteli setti FULL Vaaleanpunainen kouluhuopa ja pinteli setti FULL Vaaleanpunainen kouluhuopa ja pinteli setti FULL Vaaleanpunainen kouluhuopa ja pinteli setti FULL

Vaaleanpunainen kouluhuopa ja pinteli setti FULL

Tuotenumero 21-15-20
Tuotetta rajoitettu erä.

Vaaleanpunaiset fleecepintelit ja saman värinen kouluhuopa settinä.

22,00 €
Saatavuus 1 kpl

Ihana vaaleanpunainen setti johon kuuluu Horzen satulahuopa logolla, sekä 4 kpl Horzen Spirit-merkkisiä fleecepinteleitä mustilla tarroilla.


Pintelit ja huopa ovat käytettyjä. Yhdestä pintelistä on revennyt irti Horzen logo ja pala reunusta, ja huovassa on satulan jättämää mustaa. Pinteleitä ei ole pesty, joten muutama likatahra löytyy.

Satulahuovan selkäsauman pituus n. 56 cm, huovan korkeus n. 54 cm.Eli lyhyesti:

Hyvin yhteen mätsäävät huopa ja pintelit. Ihanan hempeä vaaleanpunainen värikin vielä.

Paino:
1700 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933