Valkoinen kouluhuopa ja pinteli setti FULL
Valkoinen kouluhuopa ja pinteli setti FULL Valkoinen kouluhuopa ja pinteli setti FULL Valkoinen kouluhuopa ja pinteli setti FULL Valkoinen kouluhuopa ja pinteli setti FULL Valkoinen kouluhuopa ja pinteli setti FULL Valkoinen kouluhuopa ja pinteli setti FULL Valkoinen kouluhuopa ja pinteli setti FULL

Valkoinen kouluhuopa ja pinteli setti FULL

Tuotenumero 21-10-131
Tuotetta rajoitettu erä.

Iso kouluhuopa ja 4 kpl yhdistelmäpinteleitä settinä.

13,00 €
Saatavuus 1 kpl

Valkoinen kisasetti setti johon kuuluu Harrys Horse satulahuopa kivalla sporttisella leikkauksella, sekä 4 kpl Showmaster yhdistelmäpinteleitä leveällä tarralla. Pinteleissä fleece- ja jousto-osuus. 

Huopa on muuten oikein hyvässä kunnossa, mutta satulasta jäänyt mustaa.

Pinteleitä on käytetty enemmän ja ne eivät olekaan enää kovin siistit läheltä katsottuna. Kauempaa menevät kyllä vielä hevosen jalassa. Pintelien reunukset ovat myös osittain venahtaneet paikoin. Ok tarrat, mutta eivät mitenkään uudenveroiset.

Satulahuovan selkäsauman pituus n. 56 cm, huovan korkeus n. 54 cm.Eli lyhyesti:

Edullinen kisasetti. Vaikka kuraolosuhteisiin, joissa vermeet likastuvat lähes välittömästi.

Paino:
1700 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933