Ruskea kouluhuopa ja pinteli setti FULL
Ruskea kouluhuopa ja pinteli setti FULL Ruskea kouluhuopa ja pinteli setti FULL Ruskea kouluhuopa ja pinteli setti FULL Ruskea kouluhuopa ja pinteli setti FULL

Ruskea kouluhuopa ja pinteli setti FULL

Tuotenumero 21-15-15
Tuotetta rajoitettu erä.

Ruskeat fleecepintelit 2 kpl ja ruskea kouluhuopa settinä.

25,00 €
Saatavuus 1 kpl

Kauniin tummanruskean värinen setti kouluratsastajalle, johon kuuluu laadukas JH Collection satulahuopa, sekä 2 kpl Showmaster fleecepinteleitä.

Pinteleissä on suht leveät tarrat. Pintelit hyvässä kunnossa, mutta pinnassa jotain irtonaisi karvoja jne. Huovassa irtokarvoja ja aivan aavistuksen nukkainen vyön kohdalta, muuten hyvässä kunnossa.

Satulahuovan selkäsauman pituus n. 58 cm, huovan korkeus n. 49 cm.


Eli lyhyesti:

Kiva tummanruskea setti.


Paino:
1700 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933