Valkoinen B. Vertigon kouluhuopa ja pinteli setti FULL
Valkoinen B. Vertigon kouluhuopa ja pinteli setti FULL Valkoinen B. Vertigon kouluhuopa ja pinteli setti FULL Valkoinen B. Vertigon kouluhuopa ja pinteli setti FULL Valkoinen B. Vertigon kouluhuopa ja pinteli setti FULL Valkoinen B. Vertigon kouluhuopa ja pinteli setti FULL Valkoinen B. Vertigon kouluhuopa ja pinteli setti FULL

Valkoinen B. Vertigon kouluhuopa ja pinteli setti FULL

Tuotenumero 21-15-10
Tuotetta rajoitettu erä.

Valkoiset Showmasterin yhdistelmäpintelit ja B. Vertigon ihana kouluhuopa settinä.

30,00 €
Saatavuus 1 kpl

Kaunis kisasetti setti johon kuuluu laadukas B. Vertigon satulahuopa ryhdikkäillä punaisilla ja sinisillä raidoilla, sekä 4 kpl Showmaster-merkkisiä yhdistelmäpinteleitä (fleece + jousto ja tarrat).

Huovassa on sään kohdalla pehmuste. Alapinnassa joitain irtokarvoja ja satulasta jäänyt alaosaa jonkun verran pinttymää.

Huopa ja pintelit ovat käytetyt.

Satulahuovan selkäsauman pituus n. 51 cm, huovan korkeus n. 53 cm.Eli lyhyesti:

Ihana kisasetti jos kaipaat merkkihuopaa ja jotain värikästä kisaradalle.

Paino:
1700 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933