Equi Guardin tummanruskeat jännesuojat COB
Equi Guardin tummanruskeat jännesuojat COB Equi Guardin tummanruskeat jännesuojat COB Equi Guardin tummanruskeat jännesuojat COB Equi Guardin tummanruskeat jännesuojat COB

Equi Guardin tummanruskeat jännesuojat COB

Tuotenumero 21-10-113
Tuotetta rajoitettu erä.

Käytetyt jännesuojat cob-kokoa käyttävälle. Tuplatarrat.

5,00 €
Saatavuus 1 kpl

Tummanruskeat jännesuojat.

Ulkopinnassa naarmuja ja tarroissa röhnää. Pysyvät silti kiinni. Sisäpinnan neopreeni ehhä, mutta pesusta huolimatta jäänyt karvaa.

Ympärysmitta ulkopinnasta mitattuna n. 22-25 cm, kovan osan korkeus takaa n. 19 cm


Eli lyhyesti:

Jos tummanruskea kolahtaa, etkä halua maksaa uusien suojien hintaa, nää vois olla just sulle. Näillä tepsuttelee vielä vaikka tarroissa onkin röhnää.

Paino:
0.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933