Aigle-merkkiset mustat talvikengät tallille, koko 37
Aigle-merkkiset mustat talvikengät tallille, koko 37 Aigle-merkkiset mustat talvikengät tallille, koko 37 Aigle-merkkiset mustat talvikengät tallille, koko 37 Aigle-merkkiset mustat talvikengät tallille, koko 37 Aigle-merkkiset mustat talvikengät tallille, koko 37 Aigle-merkkiset mustat talvikengät tallille, koko 37 Aigle-merkkiset mustat talvikengät tallille, koko 37

Aigle-merkkiset mustat talvikengät tallille, koko 37

Tuotenumero 22-7-69
Tuotetta rajoitettu erä.

Kuminen alaosa ja toppaa nilkassa. Ei kovinkaan paksu vuori. Oikein passelit jalkineet tallille ja ratsastukseen. Narut edessä.

20,00 €
Saatavuus 1 kpl

Hyvässä kunnossa olevat talvitallikengät. Ei ehkä ihan parhaimmat koville pakkaskeleille, ehkä sellaiseen kostean kelin talveen, syksyyn ja kevääseen. Vuori ei ole kovin paksu nimittäin.

Kuminen terä ja nauhat edessä.

Koko 37.

Hieman pölyä saattaa olla pinnassa ja kenkiä ei ole pesty koneessa. Pohjassa aavistus maata ja pintalikaa nilkan sisäsivussa. Ei muuta moitetta.


Eli lyhyesti:

Kivat ja hyvät tallikengät. Kunnon merkkiä, eli perinteiset Aiglet.

Kuntoluokka B-C.


Paino:
2.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933