UUDET 2 kpl Back On Track harmaita pintelinalusia
UUDET 2 kpl Back On Track harmaita pintelinalusia UUDET 2 kpl Back On Track harmaita pintelinalusia UUDET 2 kpl Back On Track harmaita pintelinalusia

UUDET 2 kpl Back On Track harmaita pintelinalusia

Tuotenumero 21-15-6
Tuotetta rajoitettu erä.

Patjojen koko on 30 x 40 cm.

49,00 €
Saatavuus 1 kpl

Uudet Back On Track pintelinaluset.

Ihana harmaa väri.

Koko 30 x 40 cm.


Eli lyhyesti:

BOTit (kuten tapana sanoa) hevosen jalkoihin. Back On Track-tuotteisiin voi tutustua netissä. Tuoteperheeseen kuuluu vaikka ja mitä hevoselle, ratsastajalle ja koiralle. Ja käyhän nää vaikka pikkukoirallekin makuupaikalle, tai kiedo vaikka omiin sääriin tai käsivarsiin lisälämmikkeeksi.

Kuntoluokka A.

Paino:
350 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933