Mustat Equipage Thinsulate-vuorelliset topparatsastushanskat S
Mustat Equipage Thinsulate-vuorelliset topparatsastushanskat S Mustat Equipage Thinsulate-vuorelliset topparatsastushanskat S

Mustat Equipage Thinsulate-vuorelliset topparatsastushanskat S

Tuotetta rajoitettu erä.

Melko ohuella toppauksella olevat talvihanskat ratsaille talvikeliin.

12,00 €
Saatavuus 1 kpl

Topparatsastushanskat Thinsulate-vuorella. Ihoa vasten "fleecemaäinen" pehmeä kangas ja ulkopinta lienee kosteutta hylkivää kangasta.

Kämmenissä ja pikkurillin, sekä nimettömän välissä vahvikepaikat. Ranteen kohdalla kiristystarra.

S kokoiset.

Käytetyt, mutta oikein hyvässä kunnossa. Toisen hanskan vahvikkeet hieman kuluneet pinnasta lähitarkastelulla huomattuna ja irtokarvoja sisäpuolella.


Eli lyhyesti:

Ihanat mustat hanskat ratsaille ja miksei tallihommiinkin. Leudoille talvikelille oivalliset, tai maneesissa ratsastajalle. Tulipalopakkasiin varmaan turhan köykäset hanskat kummiski.

Paino:
700 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933