Mustat Thinsulate-vuorelliset kolmisormi topparatsastushanskat M
Mustat Thinsulate-vuorelliset kolmisormi topparatsastushanskat M Mustat Thinsulate-vuorelliset kolmisormi topparatsastushanskat M Mustat Thinsulate-vuorelliset kolmisormi topparatsastushanskat M Mustat Thinsulate-vuorelliset kolmisormi topparatsastushanskat M

Mustat Thinsulate-vuorelliset kolmisormi topparatsastushanskat M

Tuotenumero 21-15-2
Tuotetta rajoitettu erä.

Lämpimät topparatsastushanskat talvipakkasiin. Kolmisormimalli. Ulkopinta vettä hylkivää, ihoa vasten pehmeää kangasta ja välissä toppaa.

8,00 €
Saatavuus 1 kpl

Topparatsastushanskat, ns. kolmisormimalli, joten soveltuvat hyvin ratsastukseen.

Kämmenselässä heijastinnauhaa ja kämmenissä ja pikkurillin, sekä nimettömän välissä vahvikepaikat. Resori ranteen kohdalla.

Kokomerkintä XL, mutta pienet romuluisen tallinpitäjän kätösiin (lue: verkkokauppiaan), joten vastaavat ennemmin kokoa M.

Käytetyt, joten eivät varmaan pidä vettä. Irtokarvoja löytyy jonkun verran.

Täyte 40 g thinsulate.


Eli lyhyesti:

Mustat hanskat ratsaille ja miksei kakanlappamiseenkin. Tai pulkkamäkeen. Tai muuhunkin ulkoiluun.

Paino:
700 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933