Tummansininen toppaloimi mahaläpällä ja kiinteällä etuosalla  145 cm
Tummansininen toppaloimi mahaläpällä ja kiinteällä etuosalla  145 cm Tummansininen toppaloimi mahaläpällä ja kiinteällä etuosalla  145 cm Tummansininen toppaloimi mahaläpällä ja kiinteällä etuosalla  145 cm Tummansininen toppaloimi mahaläpällä ja kiinteällä etuosalla  145 cm Tummansininen toppaloimi mahaläpällä ja kiinteällä etuosalla  145 cm Tummansininen toppaloimi mahaläpällä ja kiinteällä etuosalla  145 cm Tummansininen toppaloimi mahaläpällä ja kiinteällä etuosalla  145 cm

Tummansininen toppaloimi mahaläpällä ja kiinteällä etuosalla 145 cm

Tuotenumero 21-12-34
Tuotetta rajoitettu erä.

Puuvillavuorellinen sisätoppaloimi n. 100-150 g täytteellä. Ulkopinta liukasta kangasta.

19,00 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus 1 kpl

Horse Freinds by Loesdau toppaloimi talliin. Leveä mahaläppä pitää myös vatsan lämpimänä ja kiinteä etuosa minimoi loimen hankauksen. Hännän alla naru, paikat myös jalkaremmeille.

Loimi pujotetaan hevoselle pään yli.

Loimi on käytetty, ja siihen on tarttunut paljon karvaa, sekä likapinttymää. Takana kanttinauhan vieressä myös reikä ja kyljestä paikattu siksakilla yksi reikä. Metalliosissa ruostetta.


Eli lyhyesti:

Kivan paksuinen talliloimi, joka kuitenkin lämmittää myös vatsaa. Ei mitään uutuudenkarhea, mutta ihan käyttökelpoinen loimiyksilö edelleen.


Paino:
2.4 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita.