Equi-Guard jännesuojat tarroilla, ruskeat COB
Equi-Guard jännesuojat tarroilla, ruskeat COB Equi-Guard jännesuojat tarroilla, ruskeat COB Equi-Guard jännesuojat tarroilla, ruskeat COB Equi-Guard jännesuojat tarroilla, ruskeat COB Equi-Guard jännesuojat tarroilla, ruskeat COB

Equi-Guard jännesuojat tarroilla, ruskeat COB

Tuotenumero 21-12-28
Tuotetta rajoitettu erä.

Kahdella tarralla varustetut jännesuojat. Neopreenisisus.

8,00 €
Saatavuus 1 kpl

Jännesuojien korkeus n. 20 cm, ympärysmitta minimi 23 cm.

Hivutusjälkiä löytyy ja tarrojen sivuilta repsottelee langanpätkiä. Eivät siis enää ihan kaikkein kauneimmat suojat. Sisäpinta ehjä ja suojat ovat erinomaisesti suojaavat, sillä materiaali on paksua ja kovaa muovia. Metallilenkeissä ruostetta.


Eli lyhyesti:

Suojat, jotka oikeasti suojaavat jänteitä ja hivutukselta. Ei pakasta vedetyt, mutta käytännölliset.

Paino:
800 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933