Vihreä paksu ulkotoppaloimen kaulakappale FULL
Vihreä paksu ulkotoppaloimen kaulakappale FULL Vihreä paksu ulkotoppaloimen kaulakappale FULL Vihreä paksu ulkotoppaloimen kaulakappale FULL Vihreä paksu ulkotoppaloimen kaulakappale FULL Vihreä paksu ulkotoppaloimen kaulakappale FULL Vihreä paksu ulkotoppaloimen kaulakappale FULL Vihreä paksu ulkotoppaloimen kaulakappale FULL

Vihreä paksu ulkotoppaloimen kaulakappale FULL

Tuotenumero 21-12-23
Tuotetta rajoitettu erä.

Merkitön kaulakappale, jonka paksuus n. 250-300 g

9,00 €
Saatavuus 1 kpl

Käytetty kaulakappale ulkotoppaloimeen.

Kiinnitys kaulan alta kahdella soljella ja kiinnitys loimeen sään kohdalta yhdellä remmillä. HUOM! Loimessa oltava solki sään kohdalla, kaulapalan mukana ei seuraa solkea. Remmissä nyt joku "patentti", jossa nippuside ja avaimenperän rengas. (nämä saa saksilla ja pujottamalla pois.)

Loimen pinnassa näkyy muutamia hampaanjälkiä ja pesusta huolimatta jotain likarantuja. 1 paikkalappu palkeenkielen päällä. Niskasaumasta hapsottaa langanpätkiä.

Pesty, ei kyllästetty joten ei ole varmuutta vedenpitävyydestä.

Pituus niskasta säkään n. 77 cm, ympärysmitta ylemmän soljen kohdalta n. 120 cm, alemman soljen kohdalta n. 140 cm.


Eli lyhyesti:

Paksu kaulapala ulkotoppikseen. Puuvillakangas hevosta vasten ja ulkopinta vaikuttaa tiiviiltä, joten kestänee hiukan hampaitakin.


Paino:
1.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933