Tummansiniset ratsastushousut kokopaikoilla 40/42
Tummansiniset ratsastushousut kokopaikoilla 40/42 Tummansiniset ratsastushousut kokopaikoilla 40/42 Tummansiniset ratsastushousut kokopaikoilla 40/42 Tummansiniset ratsastushousut kokopaikoilla 40/42 Tummansiniset ratsastushousut kokopaikoilla 40/42 Tummansiniset ratsastushousut kokopaikoilla 40/42 Tummansiniset ratsastushousut kokopaikoilla 40/42 Tummansiniset ratsastushousut kokopaikoilla 40/42

Tummansiniset ratsastushousut kokopaikoilla 40/42

Tuotenumero 21-12-22
Tuotetta rajoitettu erä.

Kokopaikkaiset ratsastushousut pienillä, kauniilla yksityiskohdilla. Edessä 2 taskua ja takana 2 taskua, sukkapuntit nilkoissa.

19,00 €
Saatavuus 1 kpl

Derriere Equstrian-merkkiset ratsastushousut kokopaikoilla ja sukkapunteilla. Kokomerkintä 42, mutta vaikuttavat ennemmin 40/42 kokoa olevilta. 

Kivat  ja tyylikkäät housut Kauniita yksityiskohtia, kuten pieniä timantteja etu "hakasissa" ja takataskussa, sekä valkoisia ja tummansinisiä ompeleita. housujen paikka aavistuksen nukkamainen. Muuten hyvässä kunnossa olevat housut.

Takana olevan feikkitaskun vetoketjun vedin kadonnut ja 

Vyötärön ympärys n. 80 cm, lahkeen pituus haaruksista alas n. 67 cm ja pituus vyötäröltä nilkkaan n. 95 cm.


Eli lyhyesti:

Hyväkuntoiset ja tyylikkäät pöksyt ratsaille, jopa valkkuun.

Paino:
800 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933