Mountain Horse tummansiniset ratsastushousut polvipaikoilla 38
Mountain Horse tummansiniset ratsastushousut polvipaikoilla 38 Mountain Horse tummansiniset ratsastushousut polvipaikoilla 38 Mountain Horse tummansiniset ratsastushousut polvipaikoilla 38 Mountain Horse tummansiniset ratsastushousut polvipaikoilla 38 Mountain Horse tummansiniset ratsastushousut polvipaikoilla 38 Mountain Horse tummansiniset ratsastushousut polvipaikoilla 38

Mountain Horse tummansiniset ratsastushousut polvipaikoilla 38

Tuotenumero 21-12-18
Tuotetta rajoitettu erä.

Kangaspolvipaikkaiset perus ratsastushousut. Edessä ja takana 2 taskua, tarrat nilkoissa.

12,00 €
Saatavuus 1 kpl

Mountain Horsen tummansiniset ratsastushousut, joissa hopealangalla brodeerattu MH logo takapuoleen ja toisen etutaskun yläpuolelle. Valkoiset ompeleet.

Haaruksista ja takapuolesta kangas hieman venynyt ja saumaa paikoin hieman nukkaantunut. Muuten ok kunnossa olevat ratsastushousut.

Vyötärön ympärys n. 80 cm, lahkeen pituus haaruksista alas n. 72 cm ja koko mitta vyötäröltä alas n. 95 cm.


Eli lyhyesti:

Pikkasen blingiä polvipaikkaisissa housuissa hopealangan muodossa. Valkoiset ompeleet kivat.

Paino:
1000 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933