Professional's Choice pyörimättömät ruskeat putsit COB/FULL
Professional's Choice pyörimättömät ruskeat putsit COB/FULL Professional's Choice pyörimättömät ruskeat putsit COB/FULL Professional's Choice pyörimättömät ruskeat putsit COB/FULL Professional's Choice pyörimättömät ruskeat putsit COB/FULL Professional's Choice pyörimättömät ruskeat putsit COB/FULL

Professional's Choice pyörimättömät ruskeat putsit COB/FULL

Tuotenumero 21-11-63
Tuotetta rajoitettu erä.

Laadukkaat neopreeniset putsit, joissa nappula vuohiskuopan kohdalla, tuplatarrat ja päällysmateriaali kulutusta hyvin kestävää.

9,00 €
Saatavuus 1 kpl

Professional´s Choice-merkkiset laadukkaat, pyörimättömät putsit.

Putsien sisäpinnassa kulumaa, samoin alareunoissa ja pintamateriaalia hivutettu, niin, että väri näyttää lähinnä harmaalta. Päällikangas ehjää.

Kokomerkintä large, mutta vastaavat ehkä ennemmin cob-kokoa.

Putsin korkeus n. 10,5 cm, ympärysmitta n. 24 cm yläreunassa.


Eli lyhyesti:

Kunnollista suojaa ruununrajoille. Edestä avoin malli. Joo, käytetyt kyllä jo ja kulumaa, mutta suojausominaisuuksia vielä paljon jäljellä.


Paino:
600 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933