Ruskea-valkoraidalliset polvipaikkaiset ratsastushousut 36
Ruskea-valkoraidalliset polvipaikkaiset ratsastushousut 36 Ruskea-valkoraidalliset polvipaikkaiset ratsastushousut 36 Ruskea-valkoraidalliset polvipaikkaiset ratsastushousut 36 Ruskea-valkoraidalliset polvipaikkaiset ratsastushousut 36 Ruskea-valkoraidalliset polvipaikkaiset ratsastushousut 36

Ruskea-valkoraidalliset polvipaikkaiset ratsastushousut 36

Tuotenumero 21-12-6
Tuotetta rajoitettu erä.

Hyvässä kunnossa olevat kangaspolvipaikkaiset ratsastushousut sirolle ratsastajalle.

15,00 €
Saatavuus 1 kpl

Ratsastushiousut, joissa on kangaspolvipaikat, edessä ja takana 2 taskua, sekä hieman jodhpur-tyyppiset nilkkaosat. Housuissa ei siis ole sukkapuntteja tai tarroja nilkoissa.

Merkistä ei ole tietoa, takataskussa joku logo.

Housut ovat muuten hyvässä kunnossa, mutta oikean säären etupuolella on nukkaantunut kohta. Saattaa jäädä näkyviin saappaan tai minichapsin yläpuolelle.

95 % puuvillaa ja 5 % spandexia.

Kokomerkintä puuttuu, mutta ollut kokoa 36 käyttävällä. Vyötärön ympärys n. 70 cm, mitta haarasta alas n. 74 cm ja koko housun mitta vyötäröltä alas n. 96 cm.


Eli lyhyesti:

Sulle, joka haluat kangaspolvipaikkaiset housut.


Paino:
800 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933