Pikeur kangaspolvipaikkaiset kerman väriset ratsastushousut 34/36
Pikeur kangaspolvipaikkaiset kerman väriset ratsastushousut 34/36 Pikeur kangaspolvipaikkaiset kerman väriset ratsastushousut 34/36 Pikeur kangaspolvipaikkaiset kerman väriset ratsastushousut 34/36 Pikeur kangaspolvipaikkaiset kerman väriset ratsastushousut 34/36 Pikeur kangaspolvipaikkaiset kerman väriset ratsastushousut 34/36

Pikeur kangaspolvipaikkaiset kerman väriset ratsastushousut 34/36

Tuotenumero 21-12-5
Tuotetta rajoitettu erä.

Vanhemmat Pikeurin ratsastushousut, joissa kangaspolvipaikat, tarrat nilkoissa ja edessä vetoketjutasku. Erinomainen kunto.

25,00 €
Saatavuus 1 kpl

Pikeurin kerman väriset ratsastushousut kangaspolvipaikoilla Kokomerkintä D36 ja F34, eli pientä kokoa. Vastaavat ehkä ennemmin kokoa 34(?).

Klassisen merkin ratsastushousut jotka lienevät käyttämättömät. Tai ainakin kunto on uudenveroinen.

64 % puuvillaa, 29 % polyamidia ja 7 % elastaania. Kivat housut siis lämpimiin kesäkeleihin.

Vyötärön ympärys n. 65 cm, lahkeen pituus haarasta alas n 65 cm ja mitta vyötäröltä alas n. 90 cm. Hieman korkeampi vyötärö mahdollisesti, kuin normaalimitoituksessa. Ehkä.


Eli lyhyesti:

Laadukkaat, ihanan väriset ja erinomaisessa kunnossa olevat ratsihousut pienelle ja sirolle käyttäjälle. Kuvassa housut eivät oikein pääse oikeuksiinsa. Luonnossa kauniimmat.

Kuntoluokka B-C.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933