Horze fuksianpunaiset jännesuojat PONY
Horze fuksianpunaiset jännesuojat PONY Horze fuksianpunaiset jännesuojat PONY Horze fuksianpunaiset jännesuojat PONY Horze fuksianpunaiset jännesuojat PONY

Horze fuksianpunaiset jännesuojat PONY

Tuotenumero 22-4-58
Tuotetta rajoitettu erä.

Ihanan räiskyvän väriset jännesuojat tuplatarroilla.

5,00 €
Saatavuus 1 kpl

Horze Spirit jännesuojat etujalkoihin.

Suojat ovat käytetyt ja hivutusjälkiä näkyy kyllä. Tarrat pitävät, neopreenit repsottavat. Karvoja sisäpinnassa, ei pesty..

Suojan korkeus takaa n. 17 cm. Kokomerkitä shettis, mutta ennemmin kyllä pony-kokoiset, esim. russille tai welshille. Miksei isojalkaiselle shettiksellekin. Isolle ponille liian pienet.


Eli lyhyesti:

Jos etsit käytettyjä jännesuojia, tässä ne olis.

Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933