UUSI mutta II-laadun sininen verkkoloimi 125 cm
UUSI mutta II-laadun sininen verkkoloimi 125 cm UUSI mutta II-laadun sininen verkkoloimi 125 cm UUSI mutta II-laadun sininen verkkoloimi 125 cm UUSI mutta II-laadun sininen verkkoloimi 125 cm UUSI mutta II-laadun sininen verkkoloimi 125 cm

UUSI mutta II-laadun sininen verkkoloimi 125 cm

Tuotenumero 21-10-10
Tuotetta rajoitettu erä.

Verkkokangasta oleva loimi. Edessä 2 solkea, mahan alla ristivyöt, hännän alla ei mitään kiinnitystä.

14,00 €
Saatavuus 1 kpl

Uusi polyesteriä(?) oleva verkkoloimi. Vaikka loimi on uusi, on siinä myös vikaa. Soljista on tullut ruostetta remmeihin ja takareunassa on jostain tullutta likaa. Loimea ei ole pesty.

Hyvä hevosen kuivatukseen toisen loimen alla. Verkko hyvin ohutta, joten ei kestä kovaa retuuttamista. Voisi toimia myös ötökkäloimena.


Eli lyhyesti:

Uusi, mutta B-luokan verkkoloimi valkoisilla kanteilla Suomi-väreissä.

Paino:
1.4 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933