Hansbo ulkotoppaloimi rymyloimeksi 155 cm
Hansbo ulkotoppaloimi rymyloimeksi 155 cm Hansbo ulkotoppaloimi rymyloimeksi 155 cm Hansbo ulkotoppaloimi rymyloimeksi 155 cm Hansbo ulkotoppaloimi rymyloimeksi 155 cm Hansbo ulkotoppaloimi rymyloimeksi 155 cm Hansbo ulkotoppaloimi rymyloimeksi 155 cm Hansbo ulkotoppaloimi rymyloimeksi 155 cm Hansbo ulkotoppaloimi rymyloimeksi 155 cm

Hansbo ulkotoppaloimi rymyloimeksi 155 cm

Tuotenumero 22-6-44
Tuotetta rajoitettu erä.

Tumman värinen (lienee ollut tummansininen) ulkotoppis, toppaus lienee 100 g. Paljon käytetty, reikiä löytyy, ei pidä sadetta.

10,00 €
Saatavuus 1 kpl

Tumman värinen ulkotoppaloimi n. 100 g toppauksella.

Edessä 2 pikalukkoa, ristivyöt mahan alla, joustavat jalkaremmit ja häntäläppä. Highneck-leikkaus kaulassa. Hevosta vasten liukas kangas.

Käytetty ja korjattu useista kohdista. Paljon kaverin hampaanjälkiä ja pieniä reikiä. Löytyy myös yksi hiiren tai muun jyrsijän mentävä reikä. Annetaan 100 % takuu ettei kestä kuivana räntäsateessa koko päivää. Tihkua saattaa vielä pitää?

Pesty ja kiinnitykset ok kunnossa. Jalkaremmeissäkin vielä joustoa jäljellä Hyvä istuvuus ja melko pitkät helmat.


Eli lyhyesti:

Ruma ja erittäin paljon käytetty rymyloimi. Ei pidä vettä, mutta lämmitää vielä. Ja kiva istuvuus monen malliselle hevoselle.Rymyloimi pesun hinnalla! Tuoksuu miellyttävän puhtaalta.

Kuntoluokka D.

Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933