Siniruudulliset kokopaikkaiset ratsastushousut, lasten koko
Siniruudulliset kokopaikkaiset ratsastushousut, lasten koko Siniruudulliset kokopaikkaiset ratsastushousut, lasten koko Siniruudulliset kokopaikkaiset ratsastushousut, lasten koko Siniruudulliset kokopaikkaiset ratsastushousut, lasten koko

Siniruudulliset kokopaikkaiset ratsastushousut, lasten koko

Tuotenumero 21-5-28
Tuotetta rajoitettu erä.

Eurohunter-merkkiset ratsastushousut kokopaikoilla. Helpot pukea päälle.

12,00 €
Saatavuus 1 kpl

Eurohunter kokopaikkaiset ratsastushousut lapselle. 

Vyötäröllä kiristysnaru ja nilkoissa tarrat. Ei nappeja, neppareita tai vetoketjua, joten lapsen on helppo pukea nämä päälle itse. Vyötäröllä pieni piilotasku sisäpuolella.

Kokomerkintä puuttuu, mutta lahkeen sisämitta haarasta alas n. 51 cm, vyötäröltä nilkkaan n 66 cm ja vyötärön ympärys n. 61 cm.

Housut ovat erinomaisessa kunnossa.


Eli lyhyesti:

Ruutuhenkiset byysat pikkuratsastajalle. Ihan aidot kokopaikkahousut, ei mitkään polvipaikkaiset wanna-beet. Ne on niiiiin nähty.

Paino:
800 g
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933