Tummanruskeat joustavat ratsastushousut kokopaikoilla lapselle
Tummanruskeat joustavat ratsastushousut kokopaikoilla lapselle Tummanruskeat joustavat ratsastushousut kokopaikoilla lapselle Tummanruskeat joustavat ratsastushousut kokopaikoilla lapselle Tummanruskeat joustavat ratsastushousut kokopaikoilla lapselle

Tummanruskeat joustavat ratsastushousut kokopaikoilla lapselle

Tuotenumero 21-5-23
Tuotetta rajoitettu erä.

Perus ratsastushousut kokopaikoilla. Nilkoissa tarrat.

8,00 €
Saatavuus 1 kpl

Ok kunnossa olevat merkittömät kokopaikkaiset tummanruskeat ratsastushousut. Molempien nilkkojen alasauman kanttinauha kulunut puhki ja joistain kohdin kangas hiukan nukkaantunut.

Tarrat nilkoissa, edessä 1 vetoketjutasku.

Kokomerkintä puuttuu. Lahkeen mitta haarasta nilkaan n. 55 cm, mitta vyötäröltä nilkkaan n. 77 cm ja vyötärön ympärys n. 61 cm.


Eli lyhyesti:

Ruskeat ratsastushousut lapselle. Niin perumalliset housut kun ikinä vaan voi olla. 

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,40 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten aavistus ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933