Vihreä Bucas Freedom Combineck kaulakappale 135 cm
Vihreä Bucas Freedom Combineck kaulakappale 135 cm Vihreä Bucas Freedom Combineck kaulakappale 135 cm Vihreä Bucas Freedom Combineck kaulakappale 135 cm Vihreä Bucas Freedom Combineck kaulakappale 135 cm Vihreä Bucas Freedom Combineck kaulakappale 135 cm Vihreä Bucas Freedom Combineck kaulakappale 135 cm

Vihreä Bucas Freedom Combineck kaulakappale 135 cm

Tuotenumero 21-1-23
Tuotetta rajoitettu erä.

Vihreä vuoreton kaulapala kahdella tarralla. Sisäpinta liukasta kangasta.

20,00 €
Saatavuus 1 kpl

Bucas  Freedom Combi Neck vuoreton kaulakappale.

Kaulan alla tarrat ja sään seudulla kiinnitys loimeen kahdella kaksipuoleisella tarralla. Lisäksi joku on joskus ommellut sään kohdalle kiinnitysremmin, joten loimen voi asentaa myös sadeloimeen, jossa on 1 solki sään kohdalla.

Käytetty, mutta suht siisti kaulakappale. Tarroissa jonkun verran röhnää. Pysyvät silti kiinni hyvin. 1 pieni reijän aihio, voidaan laittaa paikkalappu. Ilmoita vaikka tilausta tehdessäsi, että haluat paikkalapun.

Ei varmuutta vedenpitävyydestä, koska tuote on käytetty. Ei ole kyllästetty.

Niskasta säkään mitta 86 cm ja kaulan ympärys ylemmän tarran kohdalta n. 86 cm.


Eli lyhyesti:

Laatumerkin kaulapala joka pysynee menossa mukana raisummassakin vauhdissa.


Paino:
0.9 kg
Arvostelut 0 arvostelua
TIETOA TOIMITUKSESTA JA KUNTOLUOKITUKSESTA:

TOIMITUS:

* Toimituskulut painon mukaan alk. 6,60 € Schenkerin kuljetuksella.


* Alle 10 € tilauksiin lisätään toimituskulujen lisäksi pientoimituslisä, 6 €/tilaus.


* Huomioithan, että tuotteitamme käsitellään tiloissa, jossa on ollut koiria ja kissoja.


* Huomioithan, että toimitamme tuotteet kierrätysmateriaaleissa mahdollisuuksien mukaan, esim. rehusäkeissä, joissa on ollut viljatuotteita. 


KUNTOLUOKAT

A = Tuote on uusi, uudenveroinen tai käyttämätön. Tuotteen kohdalla on mainittu tarkemmin. Tuotteessa saattaa olla varastossa tullutta pintapölyä tai jokunen irtokarva.


B = Tuote on erinomaisessa kunnossa, mutta käytetty.


C = Tuote on hyvässä käytetyssä kunnossa. Jotain pientä sanomista, kuten hieman ruostetta soljissa, hampaanjäljet loimessa, jokin pieni pinttymä tai aavistus nukkaa paikoin.


D = Tuote on paljon käytetty. Siinä saattaa olla pieniä paikkaamattomia reikiä, rispaantumaa, enemmän nukkaa ja kulumaa. Tuote on tarkastettu ja viat on koitettu mainita yksityiskohtaisesti tuotekuvauksen yhteydessä.


E = Tuote soveltuu riimunrikkojalle, loimenrepijälle, rymyjoosepille tai leikkihevoselle. Tuote on tarkastettu ja sen kohdalla on mainittu, jos tuotetta ei ole syytä käyttää kuin leikkihevoselle.

Ihaastus - Käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa

Ota yhteyttä 050 5576 933